2D productvideo / animatie

Een product, dienst of bedrijf onder de aandacht brengen en ervoor zorgen dat die boodschap indruk maakt en bij de bezoeker en klant blijft hangen… Hebt u al eens gedacht over een bedrijfsvideo-animatie?

In ca. 1,5 minuut krijgt u de bezoeker een goed beeld van hetgeen u te bieden hebt op een wijze die tekst en foto’s nooit kunnen evenaren.

Eijdems Internet ontwikkelt animatiefilmpjes voor alle soorten producten en diensten. Duidelijk, kort en krachtig!

Wij schrijven het script/storyboard aan de hand van de informatie die we van u krijgen. Wanneer dit script/storyboard aan uw verwachtingen voldoet, gaan onze gespecialiseerde programmeurs aan de slag om een indrukwekkende bedrijf- en/of productpresentatie te maken.

Voorbeeld 2D animatie

Eigen karakter

Ieder bedrijfs- of productpresentatie is uniek. Het karakter, uitstraling, lettertype, snelheid en eventuele typetjes zijn gebaseerd op uw verhaallijn. Op deze manier krijgt uw animatie een eigen identiteit die met geen enkele andere presentatie te vergelijken is. U kunt zelfs kiezen voor een voice-over in verschillende talen.

Storyboard

Nadat u uw script hebt aangeleverd gaan wij zeer gestructureerd te werk:

  1. Wij ontwikkelen altijd eerst een storyboard;
  2. Aan de hand van dit storyboard bekijken bekijken we zorgvuldig waar aanpassingen gedaan moeten worden;
  3. Vervolgens geeft u als klant goedkeuring aan het script en storyboard;
  4. De programmeurs gaan aan de slag met het ontwikkelen van de presentatie;
  5. Wanneer de eerste scenes klaar zijn, stellen wij u in de gelegenheid om feedback te geven en zullen wij de presentatie aanpassen.

Meer weten over animaties?
Bekijk dan ook onze website www.kleurenbeeld.nl

2D of 3D animatie

Hoe gek wilt u het maken? Gaan we voor een nette 2D presentatie van uw product of gaan we nog een stap verder en kiest u voor een indrukwekkende 3D animatie.

3D animaties worden bijvoorbeeld ingezet om nog niet gerealiseerde projecten in de bouwwereld tot leven te wekken. Wat is er nu mooier dan virtueel door een nog niet bestaande wijk of woning te lopen…?

Wat kost mij dit?

De kosten van een animatiefilmpje zijn afhankelijk van uw script (tijdsduur van het filmpje) en uw wensen. Omdat wij net als bij het bouwen van onze webshops en websites gebruik maken van outsourcing kunnen wij professionele goed uitziende animaties leveren tegen sterk concurrerende prijzen voor de Nederlandse markt. U zult moeten rekenen op een vanaf prijs van € € 1.750,- (excl. 21% BTW).

Ieder formaat

De presentatie is ook bedoeld voor gebruik op bijvoorbeeld uw website, youtube of social media kanalen.

Voor meer informatie over het ontwikkelen van uw eigen animatievideo kunt u contact met ons opnemen via info@eijdems-internet.nl of T 077 30 30 411.

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Scroll Up