Dineren.nl Eijdems Internet

Responsive Magento 2 webshop

Heb je geen zin of tijd om te koken? Laat je luxe diner thuis bezorgen.

Dineren.nl biedt complete en gezonde diners. Alle gerechten worden bovendien ambachtelijk en met gebruik van verse ingrediënten bereid, zoveel mogelijk biologische en van lokale leveranciers. Wij houden van eerlijk eten. In onze maaltijden dus gegarandeerd geen smaakversterkers, kunstmatige verdikkers of chemische toevoegingen.

Magento 2

Dineren.nl is ontwikkeld in de nieuwste Magento versie, Magento 2. Een groot verschil ten opzichte van zijn voorganger is dat Magento 2 een volledig responsive webdesign ondersteunt. Tevens is Magento 2 een stuk veiliger geworden door de verbeterde bestandsstructuur en de nieuwe technieken die gebruikt worden

Aan de verbetering van de snelheid is bij de ontwikkeling van Magento 2 veel aandacht besteed. Zo werken modules tegenwoordig op zich en worden ze niet meer aangestuurd door het thema.

Deze Magento 2 webshop maakt gebruik van de verzendmethodes van Sendcloud. Via Sendcloud kan met alle orders eenvoudig verschepen via bijvoorbeeld DHL, PostNL of Same Day Delivery. De functionaliteiten van Sendcloud zijn gratis en pakketten kunnen worden verzonden tegen een scherp tarief, zonder addertjes onder het gras.

Responsive dineren.nl

Features

Magento 2

Overzichtelijk bestelproces

Mailchimp nieuwsbrief integratie

Uitklapbare categorieteksten

Quickview

Geïntegreerde maattabel

Kortingslabels

Responsive

Productvergelijker

Sendcloud verzendmethode

Zoekmachine vriendelijk

Voorraad weergave

Bestellen op postcode

Socialshare

Tweetalig

Betalen zonder registratie

Ideal, Paypal, Mistercash, Giropay

Zelf een Magento 2 webshop beginnen? Neem dan contact met ons op via T 077 30 30 411 of info@eijdems-internet.nl

Scroll Up