Domeinnaamregistratie

Iedere website heeft een domeinnaam nodig. En wij als Eijdems Internet kunnen deze voor u registreren.

Een domeinnaam is de naam van uw website waarme netwerken, mailservers, computers, netwerken etc mee worden geïndentificeerd. Door de registratie van uw domeinnaam krijgt uw website zijn eigen plek op internet en wordt de website veel beter gevonden op internet.

Wilt u meer informatie over de beschikbaarheid van uw domeinnaam of de registratie hiervan neem dan contact met ons op via:

T: 077-3030411
E: info@eijdems-internet.nl

Hosting van uw website of webshop

Een website wordt pas toegankelijk voor internet als ze ergens zijn opgeslagen. Dit gebeurd meestal op een server van een daarvoor gespecialiseerd bedrijf. Ook wij als Eijdems Internet kunnen deze hosting voor u verzorgen.

Wanneer u uw website door ons laat hosten bent u er zeker van dat uw website dag en nacht goed bereikbaar blijft. Mocht er zich onverhoopt toch een storing voordoen, dan is het probleem meestal snel verholpen. Voor u als website/webshop eigenaar is dit een belangrijk gegeven. U hoeft namelijk niet de kennis in huis te halen om over een zekere website te kunnen beschikken.

Wilt u meer informatie over de hosting van uw website neem dan contact met ons op via:

T: 077-3030411
E: info@eijdems-internet.nl

Seo, oftewel zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is het verbeteren van de vindbaarheid van uw website op zoekmachines zoals Google. Om tot hun resultaten te komen, maken zoekmachines gebruik van ‘crawlers’ die continu alle websites op het internet bezoeken. De informatie die hier uit voort komt, wordt verwerkt en geïndexeerd en resulteert uiteindelijk in de zoekresultaten.

Uw organisatie op een hogere positie in Google?

De belangrijkste functie van zoekmachine optimalisatie is het goed in orde hebben van de content op uw website. Eijdems Internet kijkt samen met u naar het zoekgedrag van uw consument; welke zoekwoorden gebruiken zij bij hun zoekopdracht? Daarnaast is het ook belangrijk om de interesse van uw consument te wekken, zodat zij langer op uw website blijven hangen. De content op uw website moet dus niet alleen gericht zijn op de zoekwoorden die zij gebruiken, maar het moet ook interessant en klantgericht zijn.

Samen met u kijken wij hoe we uw website kunnen optimaliseren zodat deze hoger geplaatst wordt in de zoekresultaten.

Wilt u meer informatie over zoekmachine optimalisatie neem dan contact met ons op via:

T: 077-3030411
E: info@eijdems-internet.nl

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Contactformulier Heeft u een vraag?
Laat dan een bericht achter via ons contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met op.
Scroll Up