Huislijn kantoormeubelen

PortfolioWebshop
Huislijn Eijdems Internet

Responsive Magento webshop

Magento multistore met meer dan 60 substores

Huislijn kantoormeubelen, een slimme verhouding tussen hoge kwaliteit en een betaalbare prijs. Combineer dit met een functioneel-praktisch en stijlvoldesign, en u bent verzekert van een professioneel ingericht kantoor.

Magento Eijdems Internet

Magento multistore

Huislijnkantoormeubelen.nl is ontwikkkelt in een Magento multistore omgeving. In deze Magento multistore bevinden zich meer dan 60 dealerwebsites die allemaal beheerbaar zijn vanuit hetzelfde admingedeelte. Iedere dealer heeft zo zijn eigen website die Huislijn Kantoormeubelen beheert.

Deze Magento webshop wordt op dit moment alleen gebruikt voor informatievoorziening, er is dus geen bestelproces. De keuze voor Magento is gemaakt in verband met het eenvoudig aanmaken en beheren van de multistores voor de dealers.

De webshop maakt gebruik van een zogenaamde “Back to top” functionaliteit. Deze functionaliteit wordt vooral gebruikt bij het gebruik op tablets en mobiele telefoons. Met één druk op dit icoontje scrollt de pagina automatisch naar boven.

Een apart downloadgedeelte zorgt er voor dat dealers en klanten eenvoudig productafbeeldingen kunnen downloaden. Ook kan men op iedere productpagina een prijslijst en specificaties downloaden van het betreffende product.

Features

Magento

Downloadgedeelte

Sticky menu

Bel mij functie

Downloadbare prijslijst

Responsive

Meer dan 60 multistores

Back to top functionaliteit

Menu links en boven

Uitgebreide specificaties

Huislijn Eijdems Internet

Zelf een Magento 2 webshop beginnen? Neem dan contact met ons op via T 077 30 30 411 of info@eijdems-internet.nl

Scroll Up