Pimpampom Eijdems Internet

Responsive Magento webshop

Op zoek naar nieuwe t-shirts of hippe broeken? Dan ben jij bij PimPamPom aan het juiste adres!

PimPamPom levert betaalbare kinderkleding van diverse topmerken onder één dak. Van baby tot tieners, kinderkleding shoppen was nog nooit zo eenvoudig.

Magento Eijdems Internet

Volledig responsive

De Magento webshop van PimPamPom maakt gebruik van een zogenaamd “Sticky” menu. Dit wil zeggen dat het menu mee beweegt waar op de pagina u zich ook maar bevindt. Dit is niet het enige wat zich verplaatst over de gehele website. Aan de zijkant van de webshop zijn de Unique Selling Points gepositioneerd. Wanneer u over één van deze punten heen beweegt ziet u welke service PimPamPom u te bieden heeft.

Ook deze Magento webshop is responsive ontwikkeld zodat hij op iedere laptop, tablet of mobiele telefoon dezelfde gebruikerservaring geeft en men eenvoudig het bestelproces kan doorlopen.

Voor de verzendmethode van deze webshop is gekozen voor de PostNL extensie. Door de integratie van deze extensie is het mogelijk om een afleverdatum en tijd naar keuze te selecteren. Laat dus uw pakketje afleveren wanneer u wenst!

Door de Magento webshop te optimaliseren voor Google wordt hij ook uitstekend gevonden binnen de ranking van Google. Tijdens de optimalisatie is bijvoorbeeld gedacht aan het implementeren van uitklapbare categorieteksten het juiste gebruik van H1 headers en diverse andere zaken die de ranking binnen Google kunnen beïnvloeden.

Pimpampom kinderkleding

Features

Magento

Overzichtelijk bestelproces

Mailchimp nieuwsbrief integratie

Uitklapbare categorieteksten

Quickview

Geïntegreerde maattabel

PostNL Extensie

Responsive

Productvergelijker

CSS animaties

Zoekmachine vriendelijk

Webwinkelkeur widget

Floating icons

Betalen via Ideal, Creditcart, Paypal of Afterpay

Pimpampom Eijdems Internet

Zelf een Magento webshop beginnen? Neem dan contact met ons op via T 077 30 30 411 of info@eijdems-internet.nl

Scroll Up