Workshop facebook bedrijfspagina

Als ondernemer, directeur of accountmanager bent u altijd op zoek naar manieren om uw omzet te vergroten, nieuwe klanten te werven en bestaande klanten te behouden. Steeds meer ondernemers realiseren zich dat Social Media hiervoor een schatkist aan – meestal gratis – mogelijkheden biedt. Social Media stellen u in staat om uw naamsbekendheid te vergroten, uw image te verbeteren en uw klanten aan u te binden.

Het probleem is dat veel ondernemers niet weten hoe ze dit nu aan moeten pakken. Herkent u dit? Eijdems Internet beschikt over de sleutel waarmee ook u de schatkist van de Social Media kunt openen!

Wanneer u de behoefte heeft aan een introductie in de wereld van de Social Media, kan Eijdems Internet zorgen voor een innoverende workshop die inzicht, kennis en inspiratie geeft. Na deze workshop hebben u en uw medewerkers inzicht in de mogelijkheden van Facebook.

Een handige handleiding hoe de het Facebook platforms gebruiken maakt deel uit van deze workshop.

Een Facebook workshop wordt één op één met u gehouden, we richten ons dus speciaal op uw eigen pagina om deze aan te maken dan wel te verbeteren.

Roel Jansen is de aangewezen persoon binnen Eijdems Internet om u te begeleiden in de wereld van Facebook.

Wij ontwikkelen uw Facebookpagina al vanaf € 150,- excl. BTW

Facebook bedrijfspagina

De tijd die mensen gemiddeld doorbrengen op de sociale netwerken is sinds 2006 gestegen van 2,7 uur naar 6,9 uur per maand. Voor veel mensen onder ons is het geen verrassing dat Facebook de marktleider is op het gebied van de sociale netwerken.

De socialmedia platformen zijn een ideale omgeving om uw bedrijf of organisatie op een snelle manier onder een zo groot mogelijk groep personen te promoten. U kunt eenvoudig afbeeldingen en video’s delen, discussies starten met uw volgers, producten promoten en ga zo maar door.

Het gebruik van de sociale netwerken voor ondernemingen heeft afgelopen jaar een flinke vlucht genomen. Ondernemers zijn zich bewust van de mogelijkheden en het voordeel dat ze kunnen hebben van Facebook.

Wanneer Eijdems Internet een website of webshop voor u bouwt, ontwikkelen wij gratis een Facebook bedrijfspagina voor u!

Opzetten zakelijk Twitteraccount

Wij als Eijdems Internet kunnen u helpen bij het opzetten van een zakelijk Twitteraccount. Wij richten uw twitterprofiel in in de huisstijl van uw bedrijf wat zorgt voor herkenning. Ook zorgen wij er voor dat u goed vindbaar bent via Twitter door u profiel te optimaliseren met verschillende steekwoorden uit uw branche.

Na het opzetten van uw zakelijk Twitteraccount geven wij u uitgebreide instructies hoe uw pagina te beheren en up to date te houden.

Inrichten Twitteraccount voor bedrijven €55,- excl. BTW

Twitter biedt voor de zakelijke gebruiker een hoop unieke mogelijkheden. Of u nu beschikt over een klein, midden of grootbedrijf, voor iedereen is een Twitteraccount aan te raden.

Door op de juiste manier gebruik te maken van Twitter kunt u bijvoorbeeld:

  • Uw producten promoten
  • Een klantennetwerk opbouwen en onderhouden
  • De concurrentie volgen

Wat belangrijk is bij het aanmaken van een Twitteraccount is de inrichting van uw profiel. Dit is namelijk het visitekaartje voor iedereen die u via Twitter bezoekt. Daar vertelt u wie u bent, wat u doet en waar u voor staat.

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Contactformulier Heeft u een vraag?
Laat dan een bericht achter via ons contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met op.
Scroll Up