Van Heek Medical

PortfolioWebsite
Van Heek Eijdems Internet

Responsive Magento webshop

Uitgebreide productspecificaties met duidelijke toepassingsmogelijkheden.

Van Heek Medical is opgericht in 1926. Daarmee is het één van de oudste leveranciers van verbandstoffen in Nederland gespecialiseerd in producten voor wond-, continentie, diabetes en acute zorg.

Uitgebreide informatievoorziening

De webshop van Van Heek Medical is voorzien van een grote hoeveelheid aan informatie. Per product ziet u productbeschrijving, waar het product toegepast kan worden, logistieke informatie en de mogelijjkheid om brochures te downloaden en/of informatie op te vragen.

Van Heek Medical levert uitsluitend aan dochterondernemingen waardoor de prijzen voor consumenten verborgen blijven. Iedere dochterondernemen heeft haar eigen account waarmee men kan inloggen. Na inloggen zijn dan ook de prijzen zichtbaar en kan er overgegaan worden tot het bestellen van de producten.

De webshop maakt gebruik van vier verschillende klantgroepen met ieder een eigen kortingspercentage. Bovenop deze klantgroepen zijn er nog kortingsafspraken per klant verwerkt in de webshop. Op deze manier ziet iedere dochteronderneming exact de juiste prijs die met hem of haar is afgesproken.

Bent u op zoek naar een verkooppunt van de producten van Van Heek Medical? Gebruik dan de storelocator. Voer uw adres in en u ziet meteen welk punt bij u in de buurt de producten verkoopt.

Van Heek Eijdems Internet

Features

Magento

Vier klantgroepen met eigen korting

Drie talig

Zoekfunctie met autofill op naam en artikelnummer

Download productbrochures

Toepassingsinformatie per product

Responsive

Prijs afspraken per account

Storelocator

Contactformulier per product

Prijzen zichtbaar na inloggen

Twee soorten navigatie

Van Heek Eijdems Internet

Zelf een Magento 2 webshop beginnen? Neem dan contact met ons op via T 077 30 30 411 of info@eijdems-internet.nl

Scroll Up