Wij ontwikkelen koppelingen op maat voor uw webshop

Wat is er nu handiger dan dat de voorraad in de kassa van uw fysieke winkel gekoppeld is met de voorraad van uw webshop zodat u nooit misgrijpt op één van uw producten?

Of dat er een koppeling is gemaakt met uw CRM systeem en uw webshop om diverse informatie up-to-date te houden. Eijdems Internet ontwikkeld koppelingen op maat om u van alle gemakken te voorzien.

Eijdems Internet heeft ervaring in het koppelen van verschillende systemen/platformen. Onze ervaren programmeurs kunnen koppelingen exact op maat ontwikkelen voor bijvoorbeeld ERP en SAP systemen, kassasoftware, nieuwsbriefsystemen etc.

Productimport

Stel u voor dat u zo’n 100 verschillende kledingstukken verkoopt in 6 verschillende maten dan moet uw website al snel gevuld zijn met zo’n 600 verschillende producten. Gaat u deze producten allemaal handmatig invoeren, of zorgt u voor een gedegen productimport?

Door het koppelen van uw webshop aan bijvoorbeeld uw kassasysteem kunnen producten worden geïmporteerd en worden bijgehouden. Denk bijvoorbeeld aan de voorraadstatus of prijswijzigingen.  Het is toch veel handiger dat u een prijswijziging maar op één plek hoeft door te voeren dan én in uw fysieke kassa én in uw webshop!

Koppelingen webshop

Tijdbesparend

Weet u dat wanneer u uw webshop zo veel mogelijk automatiseert aan de hand van diverse koppelingen kunt u tot wel zeker 20 uur besparen aan productonderhoud per maand. Dit is toch de perfecte gelegenheid om uw tijd en energie in andere zaken te steken?

Koppelingen met betaalsystemen

Eijdems Internet koppelt uw webshop moeiteloos aan diverse partijen wanneer het gaat om betaal- of verzendsystemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan iDeal, Paypal, creditcard en vele andere partijen.

Mocht u niet precies weten welke partij het beste bij uw organisatie past kunnen wij u hier in adviseren door de juiste partijen te koppelen aan uw organisatie.

Berzorgdiensten

Behalve betaalmethoden kunnen ook bezorgmethoden gekoppeld worden aan uw website. Deze koppeling gebeurt vaak via een API key die de bezorgdiensten beschikbaar stellen. Door middel van deze sleutel communiceert de webshop met de andere partij voor het afstemmen van de diverse verzendmethoden die worden aangeboden en wordt het pakketje via uw webshop op tijd bij de klant geleverd.

Social Media koppeling

Bezoekers van uw webshop vragen om de juiste gebruikerservaring. Wat is er nu handiger voor de bezoeker om in zo min mogelijk stappen de juiste bestelling te doen. Denk hierbij alleen al aan het inloggen in uw webshop via Facebook.

Wie van de onlinegebruikers heeft er nu geen Facebookaccount. Stel dat iemand een bestelling wil plaatsen en zich wil registreren, dan is het toch eenvoudig om dit account te gebruiken om in te loggen bij uw webshop!

Kosten van een koppeling met mijn webshop

Om de kosten van een koppeling met uw webshop te bepalen zal er eerst moeten worden gekeken naar een aantal aspecten.

  • Wat voor koppeling moet er tot stand worden gebracht?
  • Moet er een hele nieuwe koppeling worden gebouwd?
  • Is er een API key voor handen?

Dit zijn slechts drie vragen die ontstaan alvorens er een prijsindicatie kan worden gemaakt. Om de juiste prijs te bepalen zal er dus eerst een goede inventarisatie moeten worden gemaakt.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@eijdems-internet.nl of T 077 30 30 411.

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Scroll Up