Website bouwen? Bij ons bent u aan het juiste adres.

De uitstraling van uw website is erg belangrijk. Een bezoeker beslist binnen enkele seconden of hij op uw pagina blijft of naar de website van uw concurrent gaat.

Wij besteden veel aandacht aan het design van uw website zodat uw website opvalt. Webdesign houdt ook in dat rekening gehouden wordt met de gebruiksvriendelijkheid van uw website en dat uw website overzichtelijk is. De bezoeker zou in één oogopslag moeten zien waar uw bedrijf voor staat.

website

CMS systemen

Websites die door Eijdems Internet zijn ontwikkeld, hebben standaard een CMS systeem (CMS = Content Management Systeem). Met een CMS systeem kunt u zelf uw website bijwerken. Een CMS training is standaard bij Eijdems Internet.

Wij hebben kennis en ervaring met de volgende CMS systemen:

Joomla
Typo 3
Magento (webshop)
Joomla Virtuemart (webshop)
Joomla Hikashop (webshop)
Wordpress Woo-commerce (webshop)

Hoog opgeleide PHP en ASP.Net programmeurs

Eijdems Internet werkt met hoog opgeleide PHP en ASP.Net programmeurs die voor elk probleem een oplossing hebben. Onze programmeurs vinden het een uitdaging om uw website of webshop te optimaliseren.

Wij hebben de beschikking over de volgende programmeurs:

Joomla programmeur
Wordpress programmeur
Magento programmeur
Typo 3 programmeur
Virtue mart programmeur
Hikashop programmeur

Wij ontwikkelen uw website al vanaf € 1450,- excl. BTW

Professioneel ontwerp
5 pagina’s
Domeinnaam Registratie
E-mailafhandeling
Onbeperkt aantal e-mailadressen
Zoekmachine registratie
Implementatie Google Analytics
1 uur training

Bestaande website updaten

Eijdems Internet kan ook uw bestaande Magento webshop, Virtue Mart webshop, Joomla website en WordPress website aanpassen, updaten en uitbreiden met extra tools, features en componenten. Het maakt voor ons niet uit of de website of webshop door een ander bedrijf ontwikkeld is. Onze programmeurs vinden het een uitdaging om uw website of webshop te optimaliseren.

Bel voor meer informatie: 077 3030411

Vanaf € 40,50,- excl. BTW uw eigen PHP programmeur!

Meest gehoorde compliment van onze klanten is dat wij bijna nooit ”nee” verkopen wanneer het gaat om technische mogelijkheden Eijdems Internet is de specialist wanneer u online betere resultaten wilt behalen.

Wij ontwerpen en programmeren uw website en/of webshop binnen zeer korte tijd via een strakke planning.

Wij staan ondere andere bekend om onze uitstekende kwaliteiten wat betreft:

  • webdesign
  • ontwikkelen van websites
  • ontwikkelen van webshops
  • verder ontwikkelen van bestaande webshops en websites (ook wanneer die door een andere partij ontwikkeld is)
  • zoekmachine-optimalisatie

Responsive website

Als eigenaar van een website of webshop wilt u natuurlijk dat uw website of webshop er op alle apparaten (laptops, smartphones, laptops, chromebooks, etc) goed uitziet. Door de veelheid aan verschillende schermen en resoluties is het voor designers en webbouwers steeds lastiger om overal uw website of webshop professioneel te tonen. Daarom is één van de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen jaren: responsive designs.

Ook wordt de website geschikt gemaakt voor bediening met je vingers (touchscreens) in plaats van de muis. Doordat tablets en smartphones over veel kleinere schermen beschikken, kan zelfs de hoeveelheid tekst en afbeeldingen verschillen met de “normale” versie. Dit is afhankelijk van de informatie die u wilt geven.

website Eijdems Internet

De meeste websites en webshops hebben we ontwikkeld voor klanten in Limburg en Noord-Brabant. Venray, Venlo, Horst, Tegelen, Overloon, Helmond, Deurne. Maar ook elders in Nederland zoals in Edam, Texel, Roosendaal en Amsterdam hebben wij klanten.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@eijdems-internet.nl of T 077 30 30 411.

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Scroll Up